De nieuwe Toluna is er!

Beste Leden,

Het is eindelijk zover! De nieuwe Toluna Nederland is online en iedereen kan hem nu zien.

De website heeft een volledige metamorphose ondergaan en wij hopen dat jullie ook vinden dat hij er een stuk beter uitziet nu! Onze meest actieve leden hebben al eerder een “sneak peak” gehad en waren uitgenodigd om de site als eerste te testen en ons van feedback te voorzien. Bij deze nogmaals hartstikke bedankt voor jullie feedback! Ook zijn er op de oude site een aantal onderwerpen aangemaakt over de nieuwe Toluna. We hebben veel positieve reacties ontvangen en hier een kleine selectie van gemaakt;

“Ik vind de site een hele verbetering, vooral de gifties zijn een leuk idee. Ik kan niet wachten!” CMNL

‘’Wauw wat mooi en overzichtelijk en ik zie direct wat mijn punten zijn, ik vind het een enorme verbetering en heel mooie layout! Ja, hier voel je je nog meer thuis en dat was ik al op de oude site” Annelies1965

“Wat mij betreft een dikke 10!” Wouter

Natuurlijk zijn er, zoals de meeste al hebben ondervonden, ook inhoudelijk veel veranderingen doorgevoerd die jullie uitgebreid kunnen nalezen in onze vorige Blog.

Deze lancering betekent dat het social rewards programma per direct stopt. Er zijn vanaf nu geen punten meer te verdienen met reacties, polls en meningen. Punten die al zijn verdiend, worden uiteraard nog bijgeschreven. Dit zal voor velen betekenen dat “Max” vanaf vandaag met pensioen is maar dat houdt niet in dat dit de sociale interactie op de website zou moeten belemmeren. Ook zijn er nog genoeg punten te verdienen met andere activiteiten bij Toluna en vinden wij de Gifties een waardige vervanger.

Verder hebben wij nog een tip voor de mensen die de nieuwe website als traag ervaren. Wij raden jullie aan om je browser te updaten. Voor Internet Explorer kun je het beste minimaal versie 8 gebruiken maar de site werkt sneller met Google Chrome en Mozilla Firefox.

Hier de links voor het updaten en/of installeren van deze browsers;

Voor Internet Explorer 9 
Voor Google Chrome 
Voor Mozilla Firefox

Als er vragen, opmerkingen of feedback zijn, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Toluna

Een Reactie op “De nieuwe Toluna is er!”

  1. Berend Vrieling zegt :

    weet het niet

%d bloggers liken dit: