De nieuwe blog & Facebook Credits

Beste Leden,

Wij voeren een aantal veranderingen door in ons beloningsprogramma en vanaf 8 juli 2012 is het niet langer mogelijk om Facebook credits te bestellen.  Alle geplaatste orders tot 7 juli ’12 zullen gewoon verwerkt worden. Maar maak je geen zorgen, er zijn nog genoeg andere fantastische beloningen te kiezen en met de lancering van de nieuwe site zijn het er nog meer dan ooit tevoren!

Image

Ook hebben wij onze blog vernieuwd! Niet alleen cosmetisch is er veel veranderd, wij hebben ook besloten om de blog interactiever te maken. Je kunt vanaf nu dus comments achterlaten op onze blog welke door ons gelezen zullen worden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat hier helpdesk vragen naartoe gestuurd worden.

Tot op Toluna!

Met vriendelijke groeten,

Toluna Team Nederland

4 Reacties op “De nieuwe blog & Facebook Credits”

 1. elisa goor zegt :

  Wij voeren een aantal veranderingen door in ons beloningsprogramma en vanaf 8 juli 2012 is het niet langer mogelijk om Facebook credits te bestellen. Alle geplaatste orders tot 7 juli ’12 zullen gewoon verwerkt worden.

  Belachelijk, en dat zeggen dan op 11 juli, de enige rede waarom ik meedeed aan deze enquetes waren facebook credits ik doe niet meer mee met toluna en anuleer mijn account

  Elisa Goor

 2. Helanren zegt :

  Een betere verandering zou zijn om alle *verdiende* punten te blijven toekennen aan de deelnemers die daarvoor hun best gedaan hebben door de enquetes in te vullen waarmee jullie je geld verdienen, in plaats van die punten verbeurd te verklaren voor je de tijd hebt gehad om er voldoende van bij elk kaar te sparen voor een redelijke beloning (60.000 punten = ca. 40(!) onderzoeken).

 3. Toluna zegt :

  @Helanren, Er vervalt niets zoals u kan lezen, de beloning is niet langer te gebruiken maar alle andere wel. Ingediende aanvragen zullen gewoon worden verwerkt! mvg, Toluna

 4. Helanren zegt :

  Dat was niet waar ik op doelde, ik had het over de algemene praktijk van Toluna om verdiende punten te laten vervallen…

%d bloggers liken dit: