De nieuwe Toluna website komt er aan!

Beste leden,

We zijn trots om bekend te maken dat we bijna klaar zijn om een nieuw ontworpen website voor jullie te onthullen! We hebben de site opnieuw opgebouwd en een aantal fantastische veranderingen doorgevoerd.

Maar voordat de site gelanceerd wordt willen we je vertellen over een aantal leuke nieuwe features die je kant op komen op de gloednieuwe Toluna.  Het wordt misschien wel even wennen, maar op de lange termijn weten we zeker dat deze veranderingen voordelig uitpakken voor jou en de gemeenschap als geheel.

  • Allereerst, willen we de virtuele cadeaus applicatieGifties – introduceren, welke op Toluna beschikbaar zullen zijn.  Dit gave programma geeft je een nieuwe mogelijkheid om cadeaus naar je vrienden en volgers te sturen (of zelfs naar jezelf) op de site en/of via een e-mail. Het leuke ervan is dat sommige Gifties echt kunnen worden! Ja, dat betekent dat als je wint, je het ‘virtuele’ cadeau dat je hebt geselecteerd rechtstreeks aan huis gestuurd krijgt!

  • We hebben de manier waarop je kunt volgen of gevolgd kunt worden verbeterd op Toluna zodat wanneer je iemand begint te volgen, hij/zij op uw gepersonaliseerde lijst verschijnen – genaamd ‘Aanbevolen’. Deze verbeterde optie vat alle content samen die je echt in de gaten wilt houden en zet deze op één plek op het prikbord. Al de nieuwe content van mensen die je volgt kun je hier terugvinden samen met je favoriete polls en onderwerpen, evenals Quick Votes! We denken dat dit het surfen op Toluna nog gemakkelijker maakt, met name wegens het feit dat je rechtstreeks naar je favoriete meningen kunt.

  • We zullen het sociale beloningen programma beëindigen.  We weten dat deze grote aankondiging teleurstellend kan zijn voor sommigen van jullie maar het concept is niet uitgepakt zoals het bedoeld was. In plaats van het motiveren van mensen om zich te uiten door middel van inhoud met kwaliteit, heeft dit het tegenovergestelde effect geleverd. Natuurlijk krijg je nog wel steeds punten voor de gesponserde polls die je beantwoord.
  • Ons nieuwe notificatiesysteem zal je direct op de hoogte stellen als we nieuwe enquêtes hebben die bij je profiel passen (samen met vele andere dingen)! Ze zullen in de rechterbovenhoek van de Toluna pagina in een vakje verschijnen en het enige dat je hoeft te doen om een enquête te openen is op degene te klikken die je het meeste interesseert. Dit, samen met ons vernieuwde Enquêtecentrum, zou het vinden van een passende enquête eenvoudiger moeten maken en je efficiëntie op de website moeten verhogen!

  • Het geheel vernieuwde Enquêtecentrum geeft je eenvoudiger toegang tot enquêtes waar je naar op zoek bent. Door Toluna Quick Surveys (veel daarvan leiden naar enquêtes) en gewone enquêtes te combineren, geeft deze pagina duidelijk het totale aantal beschikbare punten en de punten per enquête weer.  Dankzij deze veranderingen denken we dat het makkelijker dan ooit is om te participeren en om je mening te uiten.

We kijken er naar uit om jullie de nieuwe website te laten zien en we denken dat jullie het te gek zullen vinden. De nieuwe Toluna zal je kansen op het vinden van succesvolle enquêtes en de kwaliteit van je ervaringen immens verbeteren. Laat ons alsjeblieft weten of je vragen of opmerkingen hebt terwijl je de nieuwe site aan het ontdekken bent en went aan de nieuwe veranderingen. We kijken er naar uit om je te helpen met de dingen waar je graag meer uitleg over wilt hebben en we hopen dat je al deze nieuwe opties net zo leuk zult vinden als wij!

Houd ons in de gaten voor meer updates.

We zien je snel op de nieuwe Toluna,

Het Toluna Team

Een Reactie op “De nieuwe Toluna website komt er aan!”

  1. Hanneke zegt :

    nou daar kunnen we het dan mee doen he? Denk je nou echt dat er nog mensen op meningen van anderen gaan reageren?

%d bloggers liken dit: