Het spookt bij Toluna

Beste leden,

Jullie hebben het al doorgehad, maar er is een fout opgetreden waarbij foto’s verdwenen zijn van topics ,polls en soms zelfs je eigen schermafbeelding. Wij zijn zelf ook slachtoffer geworden van deze onbegrijpelijke fout. Uiteraard is deze meteen doorgestuurd naar de welbekende IT afdeling.

Sommige leden hebben zelfs gesuggereerd dat er een spook actief is op de website die alle foto’s steelt! Dat laten wij natuurlijk niet zomaar toe, dus hebben we de ghostbusters even gebeld (scooby doo had het wat druk).

Wij hopen dat dit ervaren team het probleem gaat oplossen. Tot die tijd kunnen jullie je foto’s opnieuw proberen te uploaden. Mochten er verdere problemen zijn vergeet ons dan niet even een berichtje te sturen via de contact knop.

Tot op Toluna!

%d bloggers liken dit: