Toluna informatie en Koninginnedag

Beste Leden,

Wij willen even beginnen met de aankondiging nog geen nieuws te hebben over de huidige technische storing op de website. De meeste leden hebben het vast al gemerkt dat u niet kunt reageren op meningen. Ons IT team doet er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Er is dus niets mis met uw account, alle Toluna leden in alle landen ondervinden dit probleem behalve de Amerikaanse site welke enige tijd terug is vernieuwd en dus op een ander systeem draait. Wij kunnen u ook vertellen dat dit niets te maken heeft met de nieuwe website, het is ook nog niet bekend wanneer deze er aan komt.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Vanaf 30 april tot 6 mei kunnen alle Toluna leden meedoen met de Toluna Facebook Koninginnedag wedstrijd met leuke prijzen! Voor meer informatie kunt u even de Facebook pagina bekijken waar wij meer bekend maken in de komende dagen.

Alvast een fijne Koninginnedag en tot op Toluna!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: