Een vrolijk Pasen !

Wij willen u via deze weg een vrolijk Pasen wensen.

Natuurlijk weten wij dankzij de talloze meningen op onze website dat de meesten van jullie Pasen lekker gaan vieren met de familie of even voor een flinke feestmaaltijd gaan zorgen. Wat u ook doet, wij hopen dat de eitjes en chocolade hazen u goed gaan smaken!

Met veel trots kunnen wij u hierbij ook onze nieuwe Facebook pagina aankondigen. Wij hopen dat de nieuwe Timeline pagina u helemaal in de lente stemming laat komen.  Onze Facebook pagina wordt elke dag geüpdate met leuke polls, meningen en spellen. Misschien ziet u uw eigen mening wel langskomen!

Veel succes dit weekend met het zoeken naar paaseieren, het maken van een lekker ontbijt of gewoon lekker vrij zijn. Vergeet niet ons vorige blog te lezen over de status van projecten op Toluna voordat u op zoek gaat naar de paashaas.

Tot op de Site!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: