Enquête Status uitgelegd

Beste leden,

Om te reageren op de vele vragen over de status van onderzoeken willen wij jullie meer informatie geven over de dingen die je kan tegenkomen.
Onthoud: Als er “Project Open” staat als status naast een onderzoek in uw account dan betekent dit dat de enquête succesvol heeft afgerond. De beloning is dan nog echter niet toegekend aangezien het project nog open staat en er gewacht moet worden totdat de enquête gesloten is en er dus geen nieuwe deelnemers meer worden toegelaten. U zult de punten voor dit onderzoek ongeveer 4 tot 6 weken na sluiting van het onderzoek zien verschijnen.

Echter soms gebeurd het dat er onderzoeken zijn waar tijdelijk Sweepstake entry staat in plaats van project open.

De redden hiervoor is dat in sommige gevallen de projecten worden uitgevoerd door onze cliënten. Wij moeten dan wachten totdat de cliënt ons de definitieve data stuurt. Nadat deze data is geanalyseerd en overeenkomt met onze data gaan wij de juiste status toevoegen aan uw account.

Wij verontschuldigen ons voor deze tijdelijke maar zeer verwarrende foute weergave. Maak je geen zorgen, de goede status is opgeslagen in onze database. Als u een onderzoek heeft afgemaakt gaan wij u zo snel mogelijk crediteren zodra het project is gesloten, ook als de juiste status niet goed zichtbaar is op uw account.

Als er meer dan 8 weken voorbij gaan nadat u een enquête heeft voltooid en u nog steeds de juiste status niet ziet op uw account, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Tot op de site,
Toluna Team

%d bloggers liken dit: