Toluna februari update

Geachte Leden,

Wij willen u hierbij een update geven over de huidige situatie binnen Toluna. Wegens een onderbezetting van de Helpdesk hebben wij vorige maand geen vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor bieden wij onze excuses aan. Echter hebben wij inmiddels het team versterkt en zullen wij zo snel mogelijk al uw vragen beantwoorden.

Wij hebben echter besloten om alle oude tickets van voor 1 februari 2012 niet direct te beantwoorden omdat een groot deel van deze vragen gedateerd is of al beantwoord is in een recent bericht. Wij vragen u daarom om een nieuwe ticket aan te maken indien u nog een oude vraag heeft. Wegens ons automatisering systeem is het heropenen van een ticket helaas niet het zelfde en zullen wij dus prioriteit geven aan nieuw ingezonden tickets. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Ook willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u te wijzen op een recente technische storing in sommige surveys. Het gaat hier om de foutmelding No cache. Om dit te voorkomen vragen wij u om Internet Explorer 9 of Google Chrome te gebruiken. Komt u het toch tegen dan horen wij dit graag van u. Verloren punten kunnen op deze manier ook gecompenseerd worden. Hierbij hebben wij de code van het onderzoek inclusief screenshot met datum en url nodig. Wij werken aan de oorzaken van dit probleem en hebben uw feedback hierbij nodig.

 

Wij wensen u veel plezier op Toluna en zullen graag al uw vragen beantwoorden

Met vriendelijke groeten,
Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: