Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar!

Beste Toluna-leden,

Over enkele dagen is het kerst en ook de kerstvakantie begint voor het basis en voortgezet onderwijs in Nederland (van 22 december t/m 6 januari). Tijd om de kerstversieringen, kerstbomen en alle kerstgerechten te voorschijn te halen. Met Kerst wordt de geboorte van Jezus-Christus gevierd. Dezer dagen wordt Kerst ook gezien als het bij een komen van families. Wat doet u met kerst? Het traditionele familie diner, of gaat u bij kennissen, familie en vrienden op bezoek?

Traditioneel kennen wij de lekkere kerstbroden met spijs erin, of een rollade uit de oven. Sinds Nederland een multiculturele samenleving heeft, verschilt elk kerstmaaltijd van een ander. Laat hier uw goede voornemens of kerst gerelateerde meningen achter.

De afbeelding hieronder heeft een kleine verassing, heeft u hem al gezien?

Wij van Toluna wensen u allen “Prettige Feestdagen en een Gelukkig Nieuw Jaar”.

Met vriendelijke groeten,

Toluna Team

%d bloggers liken dit: