Een herinnering aan verlopen punten beleid

Geachte leden,

Terwijl wij bezig zijn onze beloningsopties te verbeteren voor alle leden, willen wij graag u nogmaals eraan herinneren over ons verlopen punten beleid. Het laatste geplaatste blog hierover was in Maart 2011.

Voor leden die actief zijn geweest gedurende 12 maanden, de Toluna punten hebben een geldigheidsdatum van 16 maanden. Alle punten die niet gebruikt zijn binnen de 16 maanden vanaf de datum dat ze verdiend zijn, worden automatisch verwijderd van uw account. U kunt onze algemene voorwaarden raadplegen voor een gedetailleerde uitleg.

Wij hopen hiermee onze leden te motiveren om gebruik te maken van onze vele, nieuwe gelegenheden die wij in de afgelopen maanden hebben gelanceerd, zoals de Facebook Credits!

Om er van verzekerd te dat u uw Toluna punten niet kwijtraken, doet u dan alstublieft regelmatig mee aan de enquêtes en polls, en controleer uw puntenaantal en beloningen vaak genoeg om dit in te wisselen met de aangeboden waardebonnen of andere.

Mocht u nog vragen hebben over onze nieuwe beloningen of punten verlopen beleid, haast u zich dan niet om ons te contacteren.

Vergeet niet om uw punten zo vroeg mogelijk te spenderen om er van verzekerd te zijn dat uw punten niet verlopen en blijft u op de hoogte van al onze nieuwe aanbod op onze blog.

We zien u graag op de website!

De Toluna Team

%d bloggers liken dit: