Herinnering aan alle leden

Geachte Toluna leden,

Dit is een herinnering voor alle Toluna leden over het vragen van punten aan elkaar. Mag ik u allen nogmaals op het hart drukken dat in de toekomst niet meer te doen; dit is NIET toegestaan en alle meningen: “ mening gedaan, kijk je ook eens bij mij? ” worden de komende week verwijderd. Meningen zijn bedoeld voor gebruik wanneer u wenst te discussiëren over een thema op een open manier. Andere leden kunnen eigen mening en feedback over uw meningsonderwerp of thema geven. Laten wij het op deze manier leuk en gezellig houden op Toluna door onze meningen met elkaar te delen, want dat is ook het algemene doel waarop Toluna zich richt. Natuurlijk begrijpen we dat het leuk is om punten op te sparen en er een leuke waardebon voor in te wisselen. Die punten kunnen verdiend worden door zo actief mogelijk te reageren op meningen/polls en het beantwoorden van surveys.

Verder zijn de volgende datums bekend over het verwerken van de aangevraagde waardebonnen:

Alle ingediende BOL.com, Kijkshop en de Nationale Tijdschriftenbon(nen) tot en met 15 juli 2011 zijn verwerkt. Douglas bonnen zijn tot en met 2 juli 2011 verwerkt. Decathlon en Irischeques (40 euro) zijn tot en met 31 juli 2011 verwerkt. CD Wow bonnen en bankoverdrachten zijn tot en met 5 augustus verwerkt.

Nogmaals een herinnering dat BOL.com, Kijkshop en Nationale Tijdschriftenbonnen elektronische waardebonnen zijn en dus te zien in uw account door te gaan naar “U” en dan naar “Uw Waardebonnen”.

Begin deze week werken alle systemen binnen Toluna weer optimaal, onze excuses hiervoor. Wij hopen hiermee nu efficiënter te werken aan de helpdesk. Ook het probleem dat de helpdesk (voor vragen over uw account, waardebonnen, enquêtes)  niet bereikbaar was, wordt aan gewerkt en is er weer aan het eind van deze week.

Ik wens u allen nog een hele fijne dag verder.

Met vriendelijke groeten,

Elisabeth Veraan

%d bloggers liken dit: