Update stand van zaken.

Op dit moment is de IT druk bezig met het lanceren van de nieuwe Toluna website, waardoor enkele systemen heel vaak uitvallen. Toluna leden kunnen sommige knoppen niet zien en inloggen of registreren lukt tijdelijk niet . Advies van de IT is om het op een andere tijdstip te proberen, hoewel er niet precieze tijden zijn aangegeven wanneer dat kan zijn. Ook voor Toluna medewerkers is dit een groot probleem, omdat ook de systemen binnen Toluna niet altijd toegankelijk zijn. Onze excuses voor dit ongemak, IT doet er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen.

Verder is de helpdesk weer bezet. Onze excuses dat het zo lang heeft geduurd. Alle achterstanden (waaronder niet alleen e-mails) worden door onze nieuwe stagiaire zo goed en snel mogelijk behandeld.

Verder willen wij alle Toluna leden bedanken voor hun geduld en hopen zo spoedig mogelijk alles weer onder controle te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Toluna Support Team

%d bloggers liken dit: