Update betreft betaling NL en BE

Beste Toluna leden,

De grote achterstanden zijn ingelopen…..het laatste nieuws:
Alle bestelde bonnen t/m 29 april zijn verzonden behalve de VVV irischeques. Deze worden dinsdag a.s. voor iedereen verzonden. De betalingen worden t/m april op de 6e van juli a.s. verzonden.
Alle mei bestellingen heeft u binnen drie weken in huis/op uw account en die van juni/juli zullen worden geleverd via de 8 weken regel.
Ook de VVV irischeque komt z.s.m. weer terug op de website met de nieuwe waarde. Houdt u het blog in de gaten voor de officiële berichtgeving over de nieuwe VVV irischeque.
De komende paar weken is de helpdesk niet bezet voor het Nederlandse panel. We zijn “op vakantie”. Ik vraag u daarom in al uw meldingen betreft enquêtes, het enquêtenummer, aantal punten en duidelijke probleembeschrijving neer te zetten. Dit wordt dan nagekeken in het systeem en, mits u hier recht op heeft, alsnog voor u vergoed.
Alle andere meldingen, suggesties en opmerkingen kunt u rustig achterlaten bij de helpdesk. Alle mails worden beantwoord zodra er weer bezetting is over uiterlijk vier weken.

Succes op Toluna! En alvast een fijne vakantie gewenst.

Mvg,

Uw Toluna Support Team

%d bloggers liken dit: