Tijdelijk technische server problemen op Toluna

Niet goed inloggen/profielen updaten/meningen plaatsen/betalingen bestellen of op Quickvotes kunnen stemmen? Klopt! Er zijn sinds eergisteren wat server gerelateerde problemen op de Toluna webpagina. Dit heeft dus niets te maken met uw profiel. Voor de één werkt de site momenteel beter dan voor de ander.

Onze IT is erachter wat het probleem is en bezig dit z.s.m. te herstellen. U kunt ervan uitgaan dat het binnen 24 uur weer opgelost. Punten die u nu onterecht niet krijgt door op bijv. gesponsorde polls te stemmen, worden achteraf alsnog toegekend. Verder is er geen compensatie.

Voor vragen/opmerkingen vragen wij u een mail te zenden naar de Helpdesk, niet te posten op de website.
Dit alles is niet van invloed op lopende enquêtes. Alle onderzoeken kunnen gewoon nog met succes afgerond worden.

Tot ziens op de website!

%d bloggers liken dit: