Toluna heeft meer voordelen dan u denkt!

Als u uw eigen website of blog heeft, kunt u geld verdienen door nieuwe leden te winnen en informatie over Toluna te verspreiden! Dit zijn zowel uw vrienden en familie, als bezoekers en leden van uw website.
Het adverteren van Toluna op uw site is heel erg simpel en een super manier om wat extra bij te verdienen door middel van een nog groter lid van de Toluna familie te worden!

Wanneer u adverteert op Toluna, krijgt u telkens betaald wanneer uw site bezoekers zich inschrijven als lid van de community.
Om dit proces gemakkelijk te laten verlopen, hebben wij ons eigen affiliatie programma, ThinkAction genaamd, opgesteld. Dit stelt u instaat om u in te schrijven en onze adverteer mogelijkheden snel en efficiënt toe te passen op uw website. U kunt kiezen uit een breed scala van banners en zelf uitkiezen welke het beste bij uw website past! Het ThinkAction platform is gebruiksvriendelijk en inschrijven gemakkelijk. Bovendien bent u met ThinkAction instaat op elk moment te bekeiken hoeveel leden zich aanmelden via uw website en bent u dus altijd op de hoogte van hoeveel u op dat moment verdient.

Het ThinkAction affiliatie netwerk biedt u de kans meer geld te maken via uw website en ons affiliatie support team staat dagelijks voor u klaar om u te assisteren waar nodig. Een betaling binnen 30 dagen wordt automatisch naar uw paypal account, via check of bank naar u verzonden voor het winnen van nieuwe leden.
ThinkAction is niet alleen uit op marketing campagnes voor Toluna. Wij bieden een grote verscheidenheid aan enquêtes en jaarlijkse campagnes via ons netwerk waaraan u deel kunt nemen om uw wist via ons ThinkAction netwerk alleen maar te vergroten!

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerking met nieuwe affiliaties en al een lid van Toluna, geeft ThinkAction u de mogelijkheid een partnerschap te ontwikkelen op professioneel niveau.

Kortom, profiteer nu nog meer van uw Toluna lidmaatschap en wordt ook lid van ThinkAction!

Aarzelt u niet contact op te nemen met het ThinkAction team voor meer informatie via: admin@thinkaction.com

%d bloggers liken dit: