Nieuw! Bonnen update op Toluna!

April zit vol veranderingen op Toluna! Vanaf 1 april a.s.(en nee, dit is geen grap) kunt u de Nationale Tijdschriften Bon bestellen op Toluna.nl. Deze digitale bon heeft een kortere levertijd dan de andere bonnen. Kijkt u snel op www.nationaletijdschriftenbon.nl voor het laatste aanbod in Roddelbladen, Vakbladen, Sporttijdschriften en veel ander leesplezier.

Toluna uw kranten of tijdschriften abonnement laten betalen? Waarom niet! De te bestellen proefabonnementen zijn bovendien erg leuk om cadeau te doen.

Naast deze nieuwe bon zijn we ook blij u te melden dat de nu op de site missende cadeaubonnen in de 2e week van april weer beschikbaar zijn. Ook worden alle cadeaubonnen en betalingen die tot en met twintig februari zijn gedaan in april afgewerkt. Hebt u iets in bestelling staan….Dan ziet u dit dus binnenkort tegemoet.

Er is zelfs nog meer goed nieuws! De gemiddelde levertijd op bonnen gaat weer terug naar zes weken vanaf de maartbestellingen door verbeteringen in ons distributie systeem. \
Meer keuze, lagere prijzen en minder lang wachten….Tot ziens op Toluna.

Met verheugde groeten,

Toluna Support

%d bloggers liken dit: