Geweldig nieuws: De waarde van de Irischeques gaat omhoog!

Beste leden,

Wij proberen u altijd spannende kansen aan te bieden om uw punten in te wisselen voor interessante beloningen. We willen u graag bedanken voor uw mening en uw loyaliteit ten opzichte van de community.

Er komen binnenkort wat verbeteringen in ons beloningssysteem. De waarde van enkele bonnen gaan omhoog en voor sommige landen komen er nieuwe bij, zodat u meer kunt verdienen! Met dit nieuwe aanbod bent u in staat uw punten eerder in te kunnen wisselen voor een cadeaubon!

Voor nu betreft deze kans de Irischeque bonnen. De actie gaat in vanaf 1 april 2011.

Om u allemaal dezelfde waarde aan te bieden is vanaf 24 maart deze voucher tijdelijk niet meer beschikbaar op de website. Mar, gedurende deze tijd, kunt u punten sparen om op 1 april 2011 uw kans te pakken en uw bon te bestellen voor een goedkopere prijs op Toluna!

We willen u graag verzekeren dat alle bonnen besteld voor 24 maart binnen de afgesproken levertijd komen.

We hopen dat u plezier heeft van uw bonnen en zien u graag snel op de website!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: