De houdbaarheid van punten

Beste leden,

Terwijl wij hard werken aan het verbeteren van de keuzen in beloningen voor onze leden, willen wij graag een minuut van uw tijd vragen om u eraan te herinneren dat punten slechts tijdelijk houdbaar zijn. Zoals uitgelegd in ons FAQ, verlopen uw punten als u ze niet inwisselt binnen een bepaalde periode.

Vanaf aankomende 16 maart 2011, hebben alle punten een geldigheid van 16 maanden.

Om er zeker van te zijn dat u uw Toluna punten niet verliest, doet u regelmatig mee aan enquetes en stemt u op polls. Uw balans kunt u zien op de “uw punten” pagina en op de “beloningen” pagina vindt u alle manieren van hoe u uw punten in kunt wisselen. Als u vragen heeft over ons beloningssyteem en het puntenbeleid, neemt u dan gerust contact op met.

Vergeet u alstublieft niet dat als uw Toluna account voor meer dan 12 maanden inactief is, uw punten verlopen.
Geeft u uw punten uit op het eerst mogelijke moment en blijft u het blog volgen voor meer recent nieuws betreft aanbiedingen en beloningen.

Tot ziens op de website!

Met vriendelijke groeten,

Uw Toluna Support Team

%d bloggers liken dit: