Status Upgrade Systeem

Beste Toluna Leden,

Toluna is een gemeenschap voor iedereen die zijn mening wil delen en het leuk vindt online te communiceren met andere mensen. Daarom proberen wij altijd onze hard werkende actieve leden te promoten en belonen voor hun toegevoegde waarde aan de gemeenschap.

We hebben een systeem dat er is om interessante en populaire inhoud op de website te belonen. Zodat u erkenning krijgt voor de tijd en moeite die u in de website steekt.

U kunt worden geüpgrade tot VIP lid wanneer u goede kwaliteitspolls post, u aan de regels houdt en actief blijft op reguliere basis door enquêtes in te vullen en meningen te geven. Dit is een automatisch systeem dat per elke begin van de maand de statussen update.

Jammer genoeg moeten wij u meedelen dat dit systeem momenteel niet optimaal werkt en we verscheidene errors hebben betreft het upgraden van leden. Hiervoor willen wij graag uw geduld vragen. Het is onze hoogste prioriteit om dit probleem z.s.m. op te lossen.

We willen u verzekeren dat uw huidige status niet zal komen te vervallen wanneer het systeem weer optimaal werkt.
Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Your Toluna Team

%d bloggers liken dit: