Update betreffende de 24-uurs Survey Beloning

Beste leden,

Wij hebben de afgelopen maand aardig wat feedback betreft de Toluna gemeenschap ontvangen. Daarom willen we graag wat licht scheppen op het enquête punten systeem.

Vanaf het introduceren van het vierentwintig- uren beloningssysteem, zijn de punten voor minder lange enquêtes op uw account gezet binnen 24 uur na het voltooien van de enquête. De enquêtes met een hogere beloningswaarde komen altijd binnen 2-6 weken, al volgens onze betaalregels.

Als de “Project Open” status achter een enquête verschijnt in uw account, dan betekend dit dat u de enquête succesvol heeft afgerond, maar de beloning is er nog niet, u moet dan wachten tot sluiting van de enquête voor nieuwe deelnemers. De enquêtes die later worden toegekend staan op “Project Open” zodat ons team de kans heeft alle antwoorden goed te analyseren. Dit is een belangrijk proces, wij kijken namelijk alles na om te zorgen dat alleen de leden die eerlijke antwoorden geven de grote hoeveelheid punten krijgt.

Een kleine herinnering: Met “Project Open” is het dus zeker dat u de punten krijgt.

Tot ziens op de website!

Uw Toluna Team

%d bloggers liken dit: