Update over technische problemen met fout weergegeven bericht

Beste Leden,

We schrijven u omtrent een recente technische fout die we ontdekt hebben. In antwoord op uw vragen en bezorgdheid willen we graag dit probleem uitleggen en enkele updates betreffende dit probleem met u delen.

Soms bij het klikken op sommige van de loterij winnaars of op sommige profielen kan er een bericht worden weergegeven dat zegt: “Sorry, deze gebruikers profiel pagina is gesloten “.

Houd er rekening mee dat dit slechts een weergave fout is, die werd veroorzaakt door een glitch op de site. We willen u verzekeren dat dit bericht op geen enkele manier verband heeft met de status van de leden en het doet op geen enkele manier afbreuk aan de accounts. Wij verzekeren u ervan dat de respectievelijke rekeningen bestaan en van actieve leden van onze gemeenschap zijn.

Ons technisch team is zich bewust van deze glitch en zij nemen passende maatregelen om de fout zo spoedig mogelijk te verwijderen, gedurende deze tijd kan het zijn dat de loterij winnaars pagina tijdelijk onbereikbaar is.

Onze excuses voor dit tijdelijke ongemak en we danken u voor uw geduld en begrip, terwijl er aan het probleem wordt gewerkt!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: