Update over Technische Kwesties met Test Producten

Beste Toluna Leden,

In de laatste weken hebben wij technische problemen ervaren die gerelateerd zijn aan de selectie van leden voor Product Testen. Door dit probleem, zijn sommige leden geselecteerd als tester voor verschillende opeenvolgende product testen.

We willen u verzeken dat we dit probleem heel serieus nemen en we nemen de benodigde maatregelen op dit moment, zodat alle leden die zich aanmelden voor product testen de kans krijgen om geselecteerd te worden.

We willen u er ook aan herinneren dat we een gelimiteerd aantal producten hebben en een grote vraag voor het testen van deze, dus we doen ons best om alle leden die zich aanmelden de kans te geven om een product naar keuze te vinden.

We verontschuldigen ons voor het ongemak en we hopen u snel te zien in ons Test Gebied!

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: