Validatie van punten

We schrijven vandaag om u aan belangrijke informatie over uw Toluna punten te herinneren. Zoals genoemd in onze FAQs, hebben punten een geldigheid van twee jaar, en moeten gebruikt worden binnen deze limiet.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat niet al uw Toluna punten zullen verlopen aan het einde van de twee jaar, alleen die punten die verdient zijn gedurende een gegeven maand twee jaar terug. Bijvoorbeeld, als u 15,000 punten verdient heeft in oktober 2008, en dan nog eens 45,000 punten tussen november 2008 en oktober 2010, zou u een balans hebben van 60,000 punten. Als u aan het eind van oktober 2010 uw punten niet ingeleverd heeft, verliest u niet alle punten, alleen de eerste 15,000 van de voorgaande oktober, Echter, als uw Toluna account doorlopend inactief is voor een periode van 12 maanden, word in overeenstemming met onze Gebruikersvoorwaarden uw volledige Toluna punten saldo verwijdert.

Om te verzekeren u geen Toluna punten verliest, blijf alstublieft doorgaan met het regelmatig deelnemen aan onderzoeken en polls, en check uw saldo en beloningen pagina vaak om uw punten in te wisselen voor geld betalingen en andere opwindende beloningen. Als u vragen heeft over ons punten verloop beleid, voel u alstublieft vrij om ons te contacteren.

Als laatste, we zijn blij om u eraan te herinneren dat sinds vorige week, veel van onze onderzoeken nu beloont worden op de dag van voltooiing! Uw feedback was extreem positief en we willen u laten weten dat we dit uitbreiden naar meer en meer onderzoeken in de toekomst. Op deze manier hoeft u niet te wachten en bent u in staat om uw punten in te wisselen voor geld, vouchers en loterij tickets.

We weten dat sommige leden nog steeds wachten op de verdiende punten voor de populariteitsbonussen en meningen van meer dan 80 worden sinds augustus. We verzekeren u dat uw punten nog steeds bijgehouden worden in ons systeem, en dat ze niet kwijt zijn. Onze technici werken er aan om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, en we zullen u geïnformeerd houden over de status als updates en een oplossing beschikbaar zijn.

Tot snel op de site
Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: