Welkom Ciao Surveys leden, bij de officiële Nederlandse Toluna blog!

Welkom Ciao Surveys leden!

Toluna.com heeft de Ciao Surveys website vervangen. Uw lidmaatschappelijke informatie en punten zijn automatisch overgemaakt naar Toluna. Er is geen reden om te wachten op een uitnodiging om uw mening te geven! Log in met uw persoonlijke Ciao gebruikersnaam en wachtwoord, en vertel de wereld uw mening!

Wat kunnen Toluna leden doen op de site?

Maak enquêtes! Ondanks dat we veel grote veranderingen op de site hebben aangepast, zijn enquêtes nog steeds een belangrijk deel van Toluna; u kunt uw eerste uitnodigingsemail spoedig verwachten.
Creëer polls: polls zijn gesloten vragen met een vooraf vastgesteld aantal mogelijke antwoorden; polls kunnen enkele of meerkeuze antwoorden hebben. Klik hier om nu een poll te creëren!
Creëer meningensonderwerpen: meningen zijn open vragen; leden kunnen hun mening later horen in een vrije geschreven vorm. Klik hier om een mening te creëren.

U kan videos van YouTube of afbeelingen van elke bron toevoegen aan uw polls of meningen – en omdat Toluna’s gemeenschap ontstaat rond de meningen en polls van leden, kunt u er zoveel creeren als u wilt – er is geen limiet!

Laat uw mening horen: meningen worden geschreven door leden in antwoord op een meningsonderwerp; elk lid kan een mening achterlaten op elk onderwerp.

Leer Toluna kennen

Om u te helpen om de site te leren kennen, zijn er een aantal online bronnen die u kan gebruiken:

1. De Toluna Tutorial biedt samenhangende uitleg over hoe u de site kunt gebruiken en ook veel handige tips; het is aan te raden dat u de tijd neemt om dit te lezen voor u de site gaat gebruiken.
2. De FAQ is een geweldige bron aan informatie; het bevat antwoorden op de meest gestelde vragen door Toluna leden.
3. Het Blog is de beste manier om het recente Toluna nieuws en de aankondigingen bij te houden; u kunt het op elk moment bezoeken door de link te gebruiken onderaan de sites pagina’s, u kunt de nieuws link aan de bodem van de Home Page gebruiken, of u kunt zich aanmelden voor onze RSS feed.
4. Ons Privacy Policy en de sites Terms & Conditions voorzien u in al de wettelijke gegevens die u nodig heeft, deze kunnen op elke moment bekeken worden door de link onderaan de sites pagina’s te gebruiken
5. Toluna contacteren: als u de informatie die u zoekt niet kunt vinden in deze bronnen, kunt u contact op nemen met Toluna door hier te klikken.

Wat zou ik als eerste moeten doen?

Er zijn verschillende activiteiten die we u aanraden om te doen:

1. Thema enquêtes (voorheen bekend als Profielen): in deze korte onderzoeken vragen we u om ons te voorzien van wat additionele informatie over uzelf: deze informatie stelt ons in staat om de inhoud van de site aan te passen, en het vergroot uw kans om uitgenodigd te worden voor een enquête waar u gekwalificeerd voor bent. Elke thema enquête wordt beloond met 300 Toluna Punten, en na voltooiing van alle vragenlijsten zult u eenmalige bonus ontvangen van 2000 punten! Klik hier om nu uw persoonlijke interesse vragenlijsten te maken, of start ze op elk moment door middel van de “U” sectie op de navigatie balk.
2. Update uw profiel en account instellingen: update uw profiel foto, persoonlijke informatie en uw account instellingen door hier te klikken; u kunt deze instellingen altijd veranderen door middel van de “U” sectie op de navigatie balk.
3. Zoek en browse de inhoud van de site: Uw thema enquêtes zijn compleet, uw profiel is klaar… tijd om enkele polls te beantwoorden en meningen te creëren! Er zijn verschillende manieren voor u om interessante polls en meningen te vinden op Toluna:

• Door gebruik te maken van “Onderzoeken” in de navigatie balk, kunt u gemakkelijk recente of populaire polls en meningen bekijken.
• U kunt ook “Onderzoeken” gebruiken om inhoud per categorie te bekijken; klik hier om de categorieën te bekijken.
• U kunt de zoek balk gebruiken rechtsboven in het scherm.

Hoe verdien ik Toluna Punten en wat kan ik er mee doen?

Toluna Punten zijn een vorm van virtueel geld dat wordt gebruikt om Toluna leden te belonen voor verschillende acties en activiteiten. Deze punten kunnen later ingewisseld worden voor geld, beloningsvouchers of loterij tickets. Klik hier om uw totaal aantal punten te checken (uw vorige Ciao Surveys balans is automatisch geïmporteerd naar Toluna), of klik hier om uw punten in te wisselen.

Er zijn veel verschillende manieren om punten te verdienen op Toluna:

• Inhoudspopulariteit bonussen worden gegeven aan leden die polls en meningsonderwerpen creëren die van veel reacties worden voorzien; voor een gedetailleerde uitleg, kijkt u alstublieft op de sociale beloningen sectie van de Toluna Tutorial.

• Niveau ontstijging bonussen: elk Toluna lid wordt een niveau gegeven welke zijn/haar populariteit gemeten door de andere leden van de Toluna Gemeenschap weergeeft. Voor een gedetailleerde uitleg kijkt u alstublieft op de sociale beloningssectie van de Toluna Tutorial.

• Meningen schrijven (moeten 80 woorden of meer bevatten, punten worden op een maandelijkse basis bijgeschreven nadat alle meningen zijn bekeken)

• Deelnemen aan gesponsorde polls

• Uw thema enquêtes voltooien (eenmalige bonus)

• Meedoen aan online enquêtes

Vrienden uitnodigen voor Toluna

Hoeveel punten krijg ik voor elke activiteit?

• Inhoudspopulariteit/ niveau ontstijging bonussen: bekijkt u alstublieft de Toluna Tutorial voor meer details. Onthoud dat de inhoudspopulariteit bonussen gelimiteerd zijn tot 15,000 punten per maand.
• Schrijf een mening: 100 punten (moet meer dan 80 woorden zijn, gelimiteerd to 5,000 punten per maand).
• Gesponsorde Polls: 15 – 150 Punten, hangt af van het aantal vragen.
• Thema enquêtes: 300 punten per enquête. Een eenmalige bonus van 2,000 punten ontvang u als u alle thema’s heeft voltooid.
• Online enquêtes: 3,000 – 15,000 punten of meer (hang af van de lengte van de enquête)
• Nodig een vriend/vriendin uit: 500 punten (ontvangst als de geïnviteerde vriend/vriendin de registratie voltooid)

Zoals u kunt zien, er is veel te doen en te ontdekken op Toluna; we hopen dat u van de site geniet en we kijken er naar uit om uw gedachtes, opmerkingen en verzoeken te horen!

Tot ziens op de site,

Het Toluna Team

%d bloggers liken dit: