Meerdere accounts bij Toluna

Geachte leden,

Als Toluna lid, is belangrijk om te weten dat u slechts één account kunt hebben bij ons. In de lijn met de algemene voorwaarden, is het niet toegestaan om u meer dan één keer te registreren bij Toluna

Desondanks hebben wij geconstateerd, dat er toch leden zijn die meerdere accounts hebben op ons panel. Wij hebben daarom besloten, deze account te sluiten zonder verdere informatie hierover te verstrekken. Desalniettemin zullen wij één account actief houden; het account welke u het meeste gebruikt.

Wij willen u er graag op attenderen, dat vanaf heden, alle accounts van leden zal worden verwijderd, indien wij constateren dat meerdere accounts voor dit zelfde lid gecreëerd zijn, zonder verdere correspondentie daarover.

Wij danken u voor uw begrip hiervoor.
Het Toluna team.

%d bloggers liken dit: