Ben je lid van Facebook? Je kunt nu Toluna content delen en respecteren!

De “like button” (respecteer) is een Facebook widget die je in de toekomst op veel websites zal tegenkomen; het is een goede nieuwe manier om websites en inhoud te delen en aan te bevelen aan je vrienden op Facebook en aan de rest van de wereld. Het is ook een goede manier om Toluna te introduceren aan nieuwe leden en zo nog meer stemmen en meningen te verzamelen.

Wij hebben een “like button” toegevoegd aan alle Toluna.nl polls en meningen. Als je op de Like button klikt, worden jou vrienden op Facebook hiervan op de hoogte gebracht in hun nieuws overzicht. Ook al het “recente activiteit” deel van je profiel worden aangepast, dus waar wacht je nog op? Start met het delen van je eigen inhoud en dat van andere met de rest van de wereld!

We zien je op de website weer,

Het Toluna Team.

%d bloggers liken dit: