Toluna doneert 20 cent per reactie op een enquête aan de slachtoffers van de aarbeving in Haïti

Neem deel aan een enquête om ons te helpen ons doel te bereiken en vertel ons waar u wilt dat het geld naar toe gaat.

Het team van Toluna heeft toegezegd een bijdrage te leveren aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Vanaf 25 januari zal Toluna 20€ cent doneren per deelname aan een enquête, totdat we een totaal hebben bereikt van 7 000€. dit betekend dat wanneer u deelneemt aan een enquête u meteen de overlevende van de aardbeving in Haïti helpt. Dit is ongeacht of u wel of niet in aanmerking komt voor de enquête. Neem deel aan een enquête en help Toluna de burgers van Haïti te helpen in deze tijd van verlies en verdriet.

Breng ook uw stem uit om ons te vertellen waar u denkt dat het geld naar toe moet gaan. The poll zal openen op maandag 25 januari en sluiten op donderdag 28 januari. Help Toluna de burgers van Haïti te helpen in deze tijd van verlies en verdriet.

Onze gedachten zijn bij onze Toluna leden, burgers van Haïti en iedereen die is getroffen door de verwoestende aardbevingen.

Met vriendelijke groet,
Het Toluna Team 

Haïti bijdrage details: Toluna zal 20 eurocent doneren voor elke deelname aan een enquête. Dit zal plaats vinden van 25 januari tot 25 februari tot we een totale donatie van maximaal 7 000€ hebben bereikt. De donatie zal bestaan uit maximal $5.000 voor de Noord-Amerikaanse deelnamens en 5.000€ voor de Europese deelnamens. Toluna zal het geld doneren aan een goed doel gekozen door de leden van Toluna. De leden kunnen reageren op een poll die op 25 Januari 2010 opent en op 28 januari 2010 sluit. Een deelname aan een enquête houdt in dat  het lid een poging heeft gedaan de enquête in te vullen of de enquête helemaal ingevuld heeft. Het kan zijn dat iemand na het beantwoorden van de eerste paar vragen niet meer verder kan met de enquête, omdat hij/zij niet tot de doelgroep behoort. Toluna maakt deze bijdrage als gebaar van goede wil en doet dit niet uit opdracht van een andere organisatie.

%d bloggers liken dit: