Spannende nieuwe mogelijkheden – volg en stuur berichten naar andere Toluna leden!

Wij zijn erg blij  twee nieuwe veranderingen op Toluna aan te kondigen, veranderingen die de Toluna gemeenschap tot een nieuw niveau zal brengen!

Toluna leden kunnen nu:

 1. Elkaar volgen!

Wij hebben allemaal ons favoriet Toluna lid – leden wiens onderwerpen, polls en meningen ons erg interesseren. Het is nu makkelijker dan ooit op de hoogte te blijven van het doen en maten van uw favoriet lid – Volg!

Hoe werkt het?

We hebben een ‘Volg’ knop toegevoegd aan elk lid’s publieke profiel (de knop is te vinden onder het niveau van het lid in de rechterhoek bovenaan de pagina). Wanneer u eenmaal heeft gekozen een lid te volgen, zullen zij op uw profielpagina verschijnen; dit houdt in dat u gemakkelijk en snel toegang hebt tot uw favoriet lid – een fantastische manier om op de hoogte te blijven van hun nieuwste inhoud.   Dus, volgende keer dat u aan het browsen bent op de site en u ontdekt interessante meningen en polls vergeet  niet te klikken op de naam van het lid-  dit zal u leiden naar hun profiel pagina en dan kunt u beginnen met hen te volgen.

 • U kunt op elk moment ophouden met het volgen van andere leden-  klik op hun gebruikersnaam op hun profiel pagina en vervolgens op ‘verwijder’.
 • U kunt de complete lijst van zowel leden die u volgt als leden die u volgen, terugvinden op uw profiel pagina.

2. Stuur elkaar berichten!

  De leden van Toluna hebben erom gevraagd- en hier is het, het Toluna berichten system!

  Wilt u een bericht achterlaten voor een ander Toluna lid? Nu kan het! Op elk lid’s profiel pagina vindt u de optie ‘Publieke berichten’; typ hier uw bericht, klik op verzend en u bent klaar! U hoeft niet het lid te volgen om hen een bericht te sturen, maar let alstublieft op het volgende

  • Berichten zijn publiek – alles wat u schrijft is zichtbaar voor de gehele Toluna gemeenschap.
  • U kunt uw berichten beheren op uw profiel pagina: wanneer u met uw muis over het bericht beweegt, verschijnt ere en rode knop rechtsboven, klik hierop en verschillende opties worden zichtbaar. Op die manier kunt u het bericht verwijderen of gebruikers blokkeren om berichten achter te laten.
  • Respecteer alstublieft onze regels en gebruik het berichten system met zorg – beledigende berichten worden niet getolereerd.

  Binnekort – Uw activiteiten!

  Zoals sommige van u hebben opgemerkt, verschijnt bovenaan uw profiel Uw Activiteiten. Op dit moment is deze mogelijkheid nog niet actief – zodra dit online gaat zullen we u op de hoogte.

  Veel plezier met de nieuwe veranderingen en zoals altijd uw opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom!

  Tot ziens op de site,

  Avner & het Toluna Team

  %d bloggers liken dit: