Problemen rond update van site

Er hebben zich een aantal problemen voorgedaan rondom de update van de site, waar we momenteel aan werken:

  1. Gesponsorde polls: u kan problemen ondervinden wanneer u probeert te stemmen; het systeem zou u kunnen vragen uw profiel volledig te kunnen invullen zelfs wanneer u dit al heeft gedaan. We werken hard om dit probleem op te lossen, maar in de tussentijd is er een simpele oplossing: Klik op ‘Uw rekening’ in het navigatie menu. Na één keer toegang te hebben gekregen tot uw persoonlijke pagina, zou u weer op gesponsorde polls kunnen stemmen zonder problemen.
  1. Test gebied is momenteel offline, hierdoor is registratie voor een testproduct momenteel niet beschikbaar.

Deze problemen zullen zeer snel opgelost worden; zie de blog voor updates hierover.

Tot ziens op de site,

Avner & het Toluna Team

%d bloggers liken dit: