Gesponsorde Polls en Bonus voor inhoud populariteit

Zoals velen van jullie al hebben gemerkt, zijn er de laatste dagen problemen met het toegang krijgen tot de gesponsorde polls. Ook zijn sommige bonussen voor inhoud populariteit niet gecrediteerd.

Wanneer gepoogd werd toegang te krijgen tot de gesponsorde polls, werd een error bericht getoond; dit gebeurde doordat u op dat moment alle beschikbare gesponsorde polls had beantwoord. Daarnaast is er een vertraging ontstaan in het crediteren van de gesponsorde polls; wees gerust wij doen er alles aan deze zaak zo snel mogelijk op te lossen.

Een ander probleem dat zich heeft voorgedaan heeft te maken met de bonus toekenning van inhoud populariteits meningen en polls (voor meer info hierover zie de Quicktour). Dit probleem is op dit moment opgelost, echter door een technische storing worden de punten niet automatisch met terugwerkende kracht toegekend. Onze excuses voor de overlast en ongemak en willen graag nogmaals onze leden bedanken voor de tijd en energie die zij stoppen in het creëren van polls en meningen; wij doen ons best dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

Tot ziens op de site

Avner & het Toluna Team

%d bloggers liken dit: