Aanverwante inhoud

Wanneer u een poll of mening plaats, verschijnt een lijst van gerelateerde onderwerpen aan de rechterhand van uw scherm. Het raadplegen van deze lijst is een perfecte manier om gerelateerde onderwerpen te vinden die u zouden kunnen interesseren. Nota bene, als u een, poll/mening over voetbal plaats kan aangenomen worden dat u een voetbalfan bent; waarom niet de tijd nemen om uw stem te laten horen over dit onderwerp.

Een even belangrijke reden te lijst te raadplegen is dat leden niet graag dezelfde polls/meningen willen beantwoorden. Als er al een poll/mening bestaat over hetzelfde onderwerp waarover u zou willen schrijven, zullen leden geneigd zijn uw poll/mening te vermijden. Dit betekent dat u minder reacties zult krijgen en dus minder punten in het Sociale Beloningssysteem.

Tot ziens op de site

Avner & het Toluna Team

%d bloggers liken dit: