Netiquette

Netiquette wordt door wikipedia omschreven als: “…een netwerk van sociale conventies dat het gebruik van Internet gemakkelijker maakt, van Usenet en mailing lijsten tot  blogs en forums.

In andere woorden; Nettiquete bestaat uit een serie regels en regulaties ontworpen om het gebruik van Internet te vergemakkelijken en een vriendelijkere en beleefder omgeving te creëren. Gezien het Internet continu verandert en groeit in grootte en technologische capaciteit, moeten de regels van Nettiquete ook worden aangepast en ge-update.

Eén regel echter blijft altijd hetzelfde:

… Vermijd het typen in  ALL CAPS, dit wordt ervaren als schreeuwen en roepen.

Hier is dus ons vriendelijk verzoek aan de Toluna gemeenschap- zorg er alstublieft voor dat uw polls, meningen en onderwerpen niet geheel geschreven zijn in hoofdletters. We willen ook gebruik maken van de gelegenheid, u te wijzen op de moderatie termen te vinden in de gerbuikersvoorwaarden

  • Polls, onderwerpen en meningen geheel geschreven in hoofdletters kunnen verwijderd worden.
  • Polls en onderwerpen die niet op correcte wijze worden geclassificeerd kunnen verwijderd worden.
  • Polls en onderwerpen die in een ander taal dan aangegeven zijn geschreven, zowel als polls en meningen die in de verkeerde taal geschreven zijn (bijvvoorbeeld een reactie in het Spaans op een Engelstalige onderwerp) kunnen verwijderd worden. 

Tot ziens op de site,

Avner & het Toluna Team

%d bloggers liken dit: