Recente site verbeteringen en wat aanbevolen inhoud

Over de afgelopen weken zijn wij bezig geweest met het uitvoeren van enkele veranderingen en verbeteringen op de site; hier volgt een overzicht van de nieuwe rubrieken:

  • De Toluna gemeenschap vroeg erom, en wij geven het u – uw punten pagina is verbeterd! U kunt nu de geschiedenis van uw aktieve punten verdiensten beter in de gaten houden; gewoon naar het einde van uw punten pagina gaan en de lijst van aktiviteiten, voor welke u punten gewonnen heeft, doorbladeren.
  • Email uw polls en advies thema’s! Zoals wij al eerder hadden aangekondigt, Toluna leden kunnen nu hun polls en advies thema’s emailen! Om dit uit tevoeren gaat u naar uw poll of thema pagina, klik de “Email deze advies thema” of “Vertel een vriend over deze poll” toets.
  • Dubbele thema’s worden nu door het systeem ontdekt; zoals wij al eerder hebben uitgelegd, de schijnbare mislukking van een poll/thema creatie proces bracht bij vele leden teweeg om het hele proces te herhalen, wat resulteerde in een groot aantal dubbele polls en thema’s. Om dit te voorkomen zal het systeem dubbele thema’s van dezelfde lid, ontdekken. Een boodschap zal verschijnen die kenbaar maakt dat er een dubbele thema is ontdekt en u wordt gevraagd de “terug” toets te klikken om de titel van uw thema te veranderen.
  • De kontakt link is terug gebracht: het is nu makkelijker dan ooit om kontakt op te nemen met Toluna; klik gewoon op de “kontakt ons” link aan het einde van de pagina en u wordt geredigeert naar het online kontakt formulier.

Blijf alert voor meer aanbevolen inhoud en meer aankondigingen over nieuwe rubrieken op de site!

Tot ziens op de site,

Avner & het Toluna Team

%d bloggers liken dit: