Duplicaties van poll’s en advies thema’s

Het onderwerp van duplicaties op de site is hier al eerder besproken, maar wij willen het nogmaals uitleggen om het aantal duplicaties op de site te verminderen en om onze leden te weerhouden van het opnieuw creeren van een poll / thema proces  wanneer het lijkt te hebben gefaald.

Zoals velen van u ongetwijfelt hebben opgemerkt, er zijn vele dubbele poll’s en advies thema’s op de site. Dit gebeurt omdat soms wanneer leden klaar zijn met een poll of thema creatie proces, na de klik op “submit”, een error boodschap ontvangen of worden verwezen naar de start pagina inplaats van de poll/ thema pagina. Dit betekent echter niet per se dat uw poll / thema niet gecreerd is; het is zeer aanbevolen dat u dit controleert voordat u het proces herhaalt.

De makkelijkste manier om na te kijken of uw poll of thema is gecreerd is door het binnengaan van uw publieke profiel of door het selekteren van ” Uw poll’s ” of ” Uw meningen ”  van het hoofd navigatie menu. Niet alleen zal dit u de noodzaak van het hercreeren van uw poll/ thema besparen, het zal er ook voor zorgen dat u geen stemmen of meningen verliest als gevolg van het feit dat andere leden stemmen op verschillende kopien van dezelfde poll of thema. En bedenk dat dit ook een weerslag kan hebben op de punten die u verdient door de Sociale beloningen.

 Tot ziens op de site,

Avner & het Toluna Team.

%d bloggers liken dit: