Bekendmaking van Toluna’s Sociale Beloningen, video polls en vele boeiende nieuwe rubrieken!

 

Welkom bij de nieuwe Toluna NL Blog!

We hebben enkele grote veranderingen en verbeteringen op de site aangebracht; hier volgt een overzicht van de veranderingen:

  1. Sociale beloningen zijn nu live!
  2. Voeg video en foto’s aan uw inhoud toe!
  3. Creeren van een poll of een menings thema
  4. Browsen van inhoud op de site – waar zijn de gesponsorde polls?

Sociale beloningen zijn er eindelijk!

Klik hier voor een gedetailleerde uitleg over de Sociale beloningen.

Met de introductie van de Sociale beloningen hebben wij ook een systeem voor leden niveau’s gemaakt:

  • Nieuw
  • Novice (alle Test & Vote leden  krijgen dit niveau toegekend)
  • Intermediate
  • Expert
  • VIP

Uw huidige rankering wordt getoond op uw dashboard.

Het toevoegen van een video en foto’s aan uw inhoud- direct van Google Afbeeldingen en YouTube!

Een van de grootste verbeteringen die wij hebben gemaakt is de mogelijkheid van het toevoegen van een video aan een poll of een menings thema. Maar waarschijnlijk de aller grootste verbetering is de mogelijkheid van het zoeken naar video’s en foto’s vanuit de inhouds creatie pagina! Simpelweg klik op de “voeg een video” of “voeg een foto” tab en wij doorzoeken Google of YouTube en presenteren u een lijst met relevante video’s en foto’s.

Creeren van een poll of  een menings  thema

Voor het creeren van een nieuwe poll of een menings thema, kunt u gewoon uw selectie maken  bij het “Creer” menu. U kunt een gedetailleerde uitleg voor het creeren van een inhoud en vele handige tips vinden in de nieuwe Toluna tutorial.

Browsen van inhoud op de site- waar zijn de gesponsorde polls?

Om te browsen door de polls en menings thema’s op de site, evenals de verschillende inhoud categorien, klikt u gewoon op de “Explore” tab van het navigatie menu. Als u zoekt naar de gesponsorde polls, klikt u “Explore” en op de volgende pagina klikt u op “Gesponsorde”.

Zoals u ziet, wij hebben vele veranderingen gemaakt, en er volgen nog meer; wij hopen dat u veel plezier zult hebben van de nieuwe rubrieken, en zoals altijd, kijken wij er naar uit om uw gedachten en commentaar te horen.

Tot ziens op de site,

Avner & het Toluna team.

%d bloggers liken dit: